*_*DJ ONUR*_*
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

*_*DJ ONUR*_*

HER TÜRLÜ MP3-KLİP-OYUN-PROĞRAM ARŞİVİ-YAMALAR VE HİLELER BULUNUR...

AnasayfaKapıLatest imagesAramaKayıt OlGiriş yap

Yeni P o k e r

YazarMesaj
Admin
Admin

Yeni P o k e r Empty
MesajKonu: Yeni P o k e r   Yeni P o k e r Icon_minitimeC.tesi Tem. 26, 2008 2:16 pm

Yeni P o k e r Texas-Hold-Em-Print-C11738411
Merhaba Arkadaşlar Sanıyorum Çoğunuz Facebook daki poker den haberdarsınızdır. Facebook da oynanan Texas Hold Em Poker Bildiğiniz Gibi Oyun Parasına(Gazozuna) Oynanan Bir Oyundur.
Şimdi Asıl Konuya Gelelim Pokere Meraklı Ve Bu Konuda Kendine Güvenen Arkadaşlar Varsa POker Konusundaki Bilginizi Gerçek Paraya Dönüştürme Şansınız Çok Yüksek.
Örnek Olarak Ben Her Hafta Bu Ücretsiz Turnuvalardan Ortalama 50 Dolar Kazanıyorum.
Yeni P o k e r Bnby6
Pek Çok Online Poker Sitesinde Günde Ortalama 15-20 Adet Ücretsiz Girilen Turnuvalar Bulunmaktadır. Bunların Çoğu Şifreli Turnuvalardır Ve Bu Turnuvaların Ödülleri 50 - 100 -200$ ve civarı Olarak Değişmektedir Bu Turnuvalara Ortalama 100 ile 500 arası Oyuncu Katılmaktadır Ve Genelde İlk 50 Kişiye Gerçek Para Ödülü Dağıtılmaktadır. Poker Bilginize Güveniyor Ve Gazozuna Poker Oynamak Dışında Gerçek para Kazanmak İstiyorsanız Gelen Talebe Göre Bu Turnuvaların Şifrelerini Sitemizde Vereceğim.
http://crazyonur.forummum.com

Yeni P o k e r
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» hamile, annne ve yeni bebek smiley
» Yeni Nesil Messenger Vista Karsinizda !